Snooki haluaa olla MILF

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä pyöristyneen vatsanseutunsa merkeissä.

Nyt ensimmäistä lastaan odottava Snooki julkaisi verkossa faniensa nähtäväksi kuvan, jossa hän esittelee muhkean vauvavatsansa. Nettikuvassa 24-vuotiaan realitytähden päällä nähdään tiukka mekko, joka myötäilee naisen kurveja. Neitokaisen mukaan hän rakastaa kyseistä mekkoa, koska se tuo täydellisesti esille hänen pyöreän raskausvatsansa.

– Olen rakastunut tähän. Sopii täydellisesti raskausvatsaani, Snooki kirjoitti Twitter-blogissaan.

Jersey Shore –tähti paljasti äskettäin haastattelussa haaveilevansa MILF-tittelistä äitiyden myötä. Kosteista biletysreissuistaan tunnetuksi tullut neitokainen kertoi muuttavansa villiä elämäntyyliään, koska hänestä tulee äiti. Snookin mukaan hän salaili pitkään raskauttaan julkisuudelta, koska hän halusi varmistua siitä, että hänen syntymätön lapsensa voi hyvin.

Snooki tekee myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta nyt sarjan kerrotaan keskittyvän Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.