Seksikkäimmäksi äänestetty poppari pirtsakkana – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos joutui aiemmin tällä viikolla uutisotsikoihin, kun verkossa julkaistiin popkaunottaren ja ex-poikaystävä Justin Edwardsin, eli MC Ultran, tähdittämä seksivideo. Sittemmin Tulisa vahvisti, että video on aito.

Nyt Tulisa on kuvattu saapumassa Lontooseen Atlantasta, Yhdysvalloista. Neitokaisen asuvalinta oli ainakin väreiltään varsin pirtsakka.

23-vuotias kaunotar valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Äänestystulos oli yllätys, sillä aiemmin Tulisa ei ole vastaavissa äänestyksissä juuri juhlinut. Äskettäin Tulisa sai toisen listaykkösen, kun hänen singlensä nousi Britannian singelistan ykköseksi.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.