Liikemies osti supermarketin – jakoi kaiken köyhille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on jälleen nähty erikoinen tempaus, jossa eräs liikemies teki hyväntekeväisyyttä poikkeuksellisella tavalla. Kun Rankin Paynter sai nimittäin tietää, että hänen kotikaupunkinsa Kmart aiotaan sulkea, osti hän koko supermarketin.

Paynter ei suinkaan aikonut jatkaa kaupan liiketoimintaa, vaan sen sijaan hän päätti myydä koko kaupan sisällön ja lahjoittaa rahat köyhille. Kuusi ja puoli tuntia shoppailun alkamisen jälkeen kauppa oli myyty hyllyjä lukuunottamatta tyhjäksi. Kassakoneisiin oli kertynyt noin 200.000 dollaria.

– Nyt oli minun aikani antaa jotain takaisin, Rankin Paynter kertoi haastattelussa.

Rahat liikemies marssi lahjoittamaan järjestölle, joka auttaa alueen köyhiä kriisiperheitä, WLEX uutisoi. Kyseessä oli suurin järjestön koskaan saama yksittäinen lahjoitus. Rahoilla ostetaan perheiden lapsille talvitakkeja, pipoja ja hanskoja.