Bond-tähti vanhenee silmissä – onko tässä tosiaan Sean Connery? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Sean Connery tunnetaan myös monista muista elokuvista, joskin salaisen agentin roolit ovat aina ensimmäisenä ihmisten mielessä. Eläkkeelle vuonna 2003 jäänyt supertähti on ollut viime vuosina julkisuudessa vain harvoin.

Nyt Sean Connery on kuitenkin päätynyt pitkästä aikaa paparazzien tähtäimiin. Tällä kertaa näyttelijä kuvattiin New Yorkin Manhattanilla. Kuvista voidaan huomata, että Conneryn ulkonäkö on muuttunut dramaattisesti hänen eläköitymisensä jälkeen. Muutama vuosi sitten viihdelehdissä ihmeteltiin sitä, että Conneryn ulkonäkö ei ollut muuttunut lainkaan vuosikymmeniin, mutta nyt tilanne näyttää olevan jo aivan toinen.

Pari vuotta sitten Connery suunnitteli jättävänsä poikansa perinnöttämäksi. Erittäin köyhissä oloissa itse varttunut supertähti ei halunnut, että hänen jälkikasvunsa saisi elää vain upporikkaan isän siivellä. Conneryn entinen vaimo Diane Cilento on kertonut, että näyttelijän ilmoittaneen Jason-pojalleen, ettei hän tule perimään lanttiakaan noin yli 100 miljoonan euron jättiomaisuudesta. Diane Cilento oli Conneryn kanssa naimisissa 11 vuoden ajan. Avioliitto päättyi katkeraan eroon vuonna 1973.