Yhä useampi japanilaismies ei ole harrastanut seksiä – hämmentävä syy paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilaisilla miehillä on tunnetusti hieman länsimaisista tottumuksista poikkeava suhde aikuisviihteeseen. Urakeskeisten japanilaisten seksielämä on muutenkin tutkimusten mukaan erilaista kuin muualla maailmassa.

Nyt on selvinnyt, että peräti 15 prosenttia japanilaisista miehistä ei ole koskaan harrastanut seksiä. Japanilaisen Meijin yliopiston tutkimuksen mukaan erityisesti 30 – 40-vuotiaat miehet pidättäytyvät seksistä, koska he pelkäävät joutuvansa kokemattomuuttaan naisen silmissä naurunalaiseksi. Japanissa naiset ovat nimittäin keskimäärin kokeneempia seksissä kuin miehet.

Tästä syystä monet poikuutensa 30 vuotiaaksi saakka säilyttäneistä ei tule harrastamaan enää myöhemminkään seksiä. Yliopiston professorin mukaan kyseessä on miesten ujous, Kwong Wah Yit Poh uutisoi. Naisten seksuaalinen aktiivisuus on noussut merkittävästi viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana.