Charlize Theron kuin domina – tiukka nahkamekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär nähdään valkokankaalla esimerkiksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Nyt Charlize Theron on kuvattu markkinoimassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvaansa Japanin ensi-iltajuhlissa. Erityisesti huomiota sai Theronin asu, joka oli musta tiukka nahkamekko. Tilaisuus ei ollut asusta huolimatta menestys, sillä lehtitietojen mukaan paikalla ei ollut lainkaan esimerkiksi faneja. Pettymys näkyi myös elokuvan tähtien kasvoilta.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nyt 36-vuotias sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan.