Valtava kaula-aukko – eikä mitään alla! Laulajatar paljasteli Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti-näyttelijä Jessica Mauboy on suomalaisille vielä varsin tuntematon tähti, mutta kotimaassaan hän nousi tähdeksi sikäläisestä Idol-ohjelmasta jo kuusi vuotta sitten. Nyt Mauboy yrittää tehdä kansainvälistä läpimurtoa.

Parhaillaan Jessica Mauboy on markkinoimassa The Sapphires -elokuvaansa Cannesissa. Hän saikin välittömästi saavuttuaan kuvaajien jakamattoman huomion, sillä neitokainen oli selvästi säästellyt kangasta minimaalisen pienessä asussaan.

22-vuotias Jessica Mauboy nousi tähdeksi vuonna 2006 Australian Idol -kilpailusta, jossa hän selvisi 12 parhaan joukkoon. Vuonna 2008 hän julkaisi debyyttialbuminsa Been Waiting, joka oli menestys ja myi nopeasti kultaa. Myöhemmin Jessica oli mukana Young Divas -tyttöbändissä, josta hän kuitenkin palasi pian taas soolouralle. Mauboy on nykyisin myös näyttelijä, ja hänen ensimmäinen pääroolinsa elokuvassa nähdään elokuvassa The Sapphires.