HS: Kummola myönsi virheensä lippufiaskossa: ”MM-kulta sokaisi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa parhaillaan kisattavat jääkiekon MM-kisat alkoivat ikävissä merkeissä, kun kisojen lippujen hinnat olivat lähes tähtitieteelliset. Ahneus kostautuikin pian, kun katsomot olivat tyhjiä ja niitä jouduttiin täyttämään jakamalla suuri määrä ilmaislippuja.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola on ollut kritiikin ykköskohde, mutta hän ei ole juuri kommentoinut syytöksiä kisajärjestäjien ahneudesta. Nyt Kummola on kuitenkin kommentoinut asiaa Helsingin Sanomien haastattelussa ja luvannut, että ensi vuonna tilanne on toinen. Samalla Kummola myönsi  virheensä.

– Mulla henkilökohtaisesti voi olla, että MM-kulta sokaisi, Kummola totesi Helsingin Sanomille.

Ensi vuoden MM-kisojen liput tulevat myyntiin syksyllä.