Lily Cole hätiköi – hameenalus vilahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannia ei ole tunnettu naiskauneudestaan, mutta sieltäkin löytyy näyttäviä poptähtiä ja mallikaunottaria. Eräs heistä on Lily Cole, joka poseerasi taannoin muiden supermallien kanssa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa.

Mallina ja näyttelijänä tunnettu Lily Cole on parhaillaan monien muiden tähtien tavoin Cannesin elokuvajuhlilla. Siellä hän saapui tänään julkkisbileisiin, mutta autosta noustessaan hän tuli vahingossa paljastamaan hameenalusensa.

23-vuotias englantilainen malli-näyttelijä Lily Cole aloitti uransa jo 14-vuotiaana Lontoon Sohossa. Malliurallaan Lily on poseerannut lähes kaikissa suurimmissa muotilehdissä sekä suurimmille muotimerkeille, kuten Christian Lacroix, Chanel, Hermes, Louis Vuitton ja Prada. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan ehkä vuoden 2008 Playboy-kuvistaan. Näyttelijänä hänen ensimmäinen elokuvansa oli The Imaginarium of Doctor Parnassus vuonna 2009.