61-vuotias Linda Thompson pysäyttää – ei mitään luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Linda Thompson lienee suomalaisista tuttu lähinnä laulajalegenda Elvis Presleyn faneille. Hän nimittäin tuli alunperin tunnetuksi Elviksen pitkäaikaisena tyttöystävänä. Nykyisin Thompson nähdään televisiossa Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa.

Viikonloppuna Linda kuvattiin Glam Rock To Erase MS -gaalaillassa Century Cityn hotelli Hyatt Regencyssä. Hän oli pukeutunut nuorekkaaseen ja niukkaan oranssiin pikkumekkoon, joka toi hyvin esiin hänen keinotekoiset muotonsa.

61-vuotiaan Linda Thompsonin poika on realitytähti Brody Jenner, jonka isä on puolestaan Kardashianien sisarusten nykyinen isäpuoli Bruce Jenner. Elviksen kanssa Thompson seurusteli vuosina 1972 – 1976. Neitokainen on näytellyt monissa televisiosarjoissa. Hän sijoittui kolmanneksi Miss Tennessee -kilpailuissa vuonna 1972.