Karmaiseva löytö teinipojan sämpylästä: Ihmisen sormi!

Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla listauksen erilaisista outouksista, joita oli löytynyt pikaruoan joukosta. Matojen ja kynsien joukkoon liitetään nyt myös sormi, jollaisen amerikkalainen teinipoika löysi ketjuravintolan sämpylästä.

Michiganissa asuva 14-vuotias teinipoika oli ostanut sämpylän Arby’s -ketjun toimipisteestä. Tuotetta syödessään hän huomasi sämpylän sisällä jotain outoa ja kumimaista. Tarkemmassa tarkastelussa kyseinen outous osoittautui kolmesenttiseksi sormen palaksi.

– Olin oksentaa. Se oli kauheaa, poika kertoi Jackson Citizen Patriot -lehdelle.

Myöhemmin selvisi, että sormenpala kuului työntekijälle, joka oli menettänyt sen lihaa leikastessaan. Työntekijä ei ollut kuitenkaan kertonut asiasta kenellekään, vaan poistunut työpaikalta. Arby’s-ketjun tiedottaja John Gray pahoitteli tapahtunutta tiedotteessaan.