Tamara Ecclestone rintavana Cannesin jatkobileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee nimittäin julkkisjuhlilla lähes viikoittain paljastavissa asuissa.

Parhaillaan 27-vuotias Tamara Ecclestone viettää viikonloppuaan Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hän onkin viikonlopun aikana ehtinyt osallistua useisiin tapahtumiin. Nyt hänet kuvattiin bileissä Lady Joy -huvijahdilla paljastavaan sähkönsiniseen mekkoon pukeutuneena.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.