Pikkupojan piirros: Hulk Hogan murskaa Kardashianit – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe on nykyisin maailman seuratuin perhe, sillä sen jokainen jäsen on jollain tavalla julkkis. Menestys alkoi Kim Kardashianin alastonkuvista ja seksivideosta, joten kevyeltä pohjaltä lähdettiin liikkelle.

Suosion myötä perhe on saanut myös runsaasti vihamiehiä, sillä menestys ja pröystäileminen eivät ole kaikkien makuun. Nyt eräs Reddit-palvelun käyttäjä on julkaissut verkossa kymmenvuotiaan poikansa piirtämän kuvan, jossa wrestling-tähti Hulk Hogan murskaa Kardashianit.Kuva: Reddit

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.