Tällä fanitempauksella teinisensaatio kutsuttiin Suomeen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa, ja myös Suomessa bändi on saanut suuren suosion. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt poikabändi oli teemana myös sen fanien Helsingissä lauantaina järjestämässä tempauksessa.

One Direction -fanit kokoontuivat nimittäin suurella joukolla Helsingin Kamppiin 19. toukokuuta One Direction Flash Mob -tapahtumaan. Nyt tempaus on takana ja video saatu julkaistua verkossa.

Tempauksen järjestäjien mukaan tavoitteemme on näyttäää Suomen fanejen intohimoa saada bändi esiintymään Suomeen. Stara haastatteli taannoin yhtyettä, joka lupasi tulla esiintymään Suomeen. Lupausta ei ole kuitenkaan onnistuttu vielä lunastamaan, koska bändin huippusuosio vie sitä koko ajan suuremmille markkina-alueille. Parhaillaan One Direction yrittää läpimurtoa Australiassa ja Yhdysvalloissa.