Rihanna ei piilottele menestystään: ”RIKAS!” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Tällä viikolla laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta elokuvaansa ja juhlinut rankasti.

Nyt Rihanna on kuvattu Lontoossa sijaitsevalla helikopterikentällä ystävänsä Melissa Forden kanssa. Poptähti lensi O2 Arenalle, jossa esiintyivät Kanye West ja Jay-Z. Rihanna oli pukeutunut reissuaan varten hihattomaan huppariin, jossa luki RICH.

Pari viikkoa sitten Rihanna kiidätettiin sairaalaan juopottelun aiheuttaman nestehukan ja rasituksen takia. Sairaalasta päästyään hänen juhlimisensa on jatkunut. Eilen se johti ikävään tilanteeseen, kun Rihanna myöhästyi lennolta ystävän synttäribileiden takia. Rihanna kertoi asiasta Twitter-blogissaan.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-lehden listauksessa. Hänet nähdään pian valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.