Kardashianien äiti haluaa tyttärelleen DNA-testin!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

Nyt realityperheen emännän Kris Jennerin uutisoitiin vaatineen 27-vuotiasta Khloe-tytärtään menemään DNA-testiin. Kuuden lapsen äiti haluaa nimittäin todistaa maailmalle, että Khloe on biologisesti Kardashian. 56-vuotiaan Kris Jennerin tytär ei ole kuitenkaan suostunut äitinsä vaatimukseen.

Omg! Yahoo! -sivuston mukaan Kris Jennerin mielipiteitä herättävä vaatimus nähdään pian televisiossa perheen realityohjelmassa. Kyseissä jaksossa tapahtuu dramaattisia käänteitä, jotka muun muuassa ajavat Khloe Kardashianin murtumisen partaalle. Khloen mukaan hänen äitinsä on ”täysin sekaisin”, kun hän vaatii tytärtään tekemään DNA-testin.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.