Tältä uusi James Bond -elokuva näyttää – ensimmäinen traileri nettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi James Bond -elokuva on puhuttanut viime aikoina runsaasti, ja elokuvan kuvaukset aiheuttivat taannoin suuttumusta ainakin Turkissa, jossa kuvauksissa tapahtui ikävä onnettomuus. Sittemmin myrsky teki tuhojaan kuvauspaikalla.

James Bond -elokuva Skyfall saa ensi-iltansa Suomessa 26. lokakuuta. Nyt elokuvasta on julkaistu ensimmäinen virallinen traileri.

Elokuvassa 007 SKYFALL James Bondin lojaalisuus joutuu koetukselle, kun M:n menneisyys palaa vainoamaan tätä. Koko MI6:n jouduttua hyökkäyksen kohteeksi, täytyy 007:n jäljittää ja tuhota uhka, vaikka se vaatisi miten suuria henkilökohtaisia uhrauksia.

Elokuvan 007 SKYFALL ohjaa Sam Mendes. Muissa rooleissa nähdään mm. Javier Bardem, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe, Naomie Harris, Ben Whishaw, Albert Finney sekä Judi Dench joka esittää M:ää. Elokuvan on käsikirjoittanut Neal Purvis & Robert Wade ja John Logan.