Tänään tv:ssä: Poliiseja koko rahan edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jim-kanavan suosittua Poliisit-realitysarjaa on esitetty televisiossa nyt jo neljän tuotantokauden ajan. Yleisradion Poliisi-tv -ohjelman Poliisin matkassa -osiosta innoituksensa saanutta realitysarjaa nähdään tänään televisioruuduissa peräti kuuden jakson maratonin verran.

Poliisit-maraton alkaa tänä iltana Jimillä kello 20.30. Neljännen tuotantokauden jaksoissa tutustutaan yhdeksän poliisipartion työhön kahdeksassa eri kaupungissa. Alla nähtävässä neljännen kauden trailerissa nähdään kuinka Kuopion poliisipartio valmistautuu työntäyteiseen yöhön. Ensin harjoitellaan ampumista ampumaradalla ja sen jälkeen miespartio hempeilee laulamalla Jenni Vartiaisen kappaletta poliisimaijan ohjaamossa.

Flash toistinta ei löytynyt.