Jukka Poika : Siideripissis -arvostelu

Singlet · Jocka Träskbäck

Suomalainen reggaetähti Jukka Poika on ollut jo parin vuoden ajan valtavassa nosteessa ja yksi maan suosituimmista artisteista. Miehen uusi albumi Yhdestä puusta valtasi Suomen virallisen albumilistan äskettäin viikkokausiksi. Nyt Jukka Poika julkaisee singlenä kesän mahdollisesti kuumimman hitin Siideripissis.

Tuttuun Jukka Poika -tyyliin meininki on äärimmäisen leppoisaa, ja kappaletta kuunnellessa alkaa automaattisesti kaipaamaan kuumaan suomalaiseen kesäpäivään ja auringonpaisteeseen. Biisin taustat ovat tuttuun tapaan yksinkertaiset, mutta loppupuolella mukaan astuu napakan lisän kokonaisuuteen tuova electrosyna.

Letkeä reggaesoundi liitettynä lyriikoiden tarinaan, artistin käheään vokaalisoundiin ja tarttuvaan kertosäkeeseen on sellainen paketti, ettei tuloksena voi olla muuta kuin kesähitti. Julkaisuajankohta ei olisi voinut osua paremmin kohdalleen. Tässä on hyvin suurella todennäköisyydellä yksi kesän 2012 suurimpia hittejä.

Pisteet 5/5