Lea Michele ei olekaan kiltti tyttö siviilissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulaja päätyi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hänen huhuttiin seurustelevan vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa. He näyttelevät myös Glee-sarjassa rakastavaisia.

Äskettäin pariskunta saatiin ikuistettua suutelemassa toisiaan myös siviilissä, joten seurusteluhuhut vahvistyivat. Nyt Lea on ollut liikkeellä ilman rakastaan vieraillessaan David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Michele oli pukeutunut rohkeaan asuun, joka korosti erityisesti kaula-aukon aluetta.

Lea Michele ei ole puhunut julkisuudessa rakkauselämästään, eikä hän ole vahvistanut julkisuudessa vellovia seurusteluhuhuja. Life & Style -lehden lähteiden mukaan pariskunta bongattiin ystävänpäivänä julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa. Näyttelijätär kertoi taannoin, että hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Lean mukaan koulukiusaajat muun muuassa haukkuivat tämän ulkonäköä ja nimeä.