Tyttöbändiläisen paljas sixpack käänsi katseet – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen Girls Aloud –yhtyeen popkaunottaret ovat olleet jo pitkään maansa seuratuimpia julkkistähtiä. Yksi bändin jäsenistä on Sarah Harding, jonka yksityiselämän kiemuroista ja timmistä bikinikropasta ollaan uutisoitu viime aikoina viihdelehdissä.

30-vuotias Harding oli äskettäin vieroituksessa masennuksen ja alkoholiriippuvuutensa takia. Nyt popkaunotar voi jo selvästi paremmin ja nyt hänet onkin ikuistettu Lnotoossa paparazzikuviin leppoisissa kesätunnelmissa. Sarahin asu nimittäin paljasti hänen timmin vatsansa.

Girls Aloud –yhtye täyttää pian kymmenen vuotta. Bändi syntyi vuonna 2002 Britannian Popstars-kilpailun toisella tuotantokaudella. Yhtyeen jäseniä ovat Cheryl Cole, Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Nicola Roberts ja Sarah Harding. Hardingin bändikaverit veivät tämän viime vuonna vieroitukseen alkoholismin takia. Vieroitushoidon läpikäynyt Harding palasi sittemmin yhteen ex-kihlattunsa kanssa, mutta suhde kaatui jo toistamiseen muutama kuukausi sitten.