Suomeen saapuva amerikkalaistähti välttelee glamouria: ”Julkisuus oli shokki!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu brittiläinen koirakouluttaja Victoria Stilwell tunnetaan Suomessakin Isännän ja koiran käytöskoulu -ohjelmasta. Staralla oli tilaisuus haastatella koirakouluttajaa, joka kertoi mielenkiintoisia kokemuksiaan koirista ja niiden omistajista.

Stilwell paljasti haastattelussaan toimitukselle, millainen suhde naisella on kokemaansa julkisuuteen. Koirakouluttajalle tärkeintä työssään on se, että hänen televisio-ohjelmansa vaikuttaa eläinten omistajiin. Nainen kuitenkin myöntää, että kuuluisuuteen tottuminen ei tapahtunut yhdessä yössä.

– Julkisuus oli aluksi shokki. Muistan, kun televisio-ohjelmaani alettiin esittää ensimmäistä kertaa Britanniassa. Sen jälkeen ihmiset tunnistivat minut ja tulivat juttelemaan. Siihen totuttautuminen vei aikaa. Nykyään olen iloinen siitä, että ohjelmani vaikuttaa ihmisiin positiivisesti, Stilwell kertoi Staralle.

Stilwell asuu tällä hetkellä perheensa kanssa Atlantassa rauhallisella asuinalueella. Hän kertoo valinneensa tietoisesti asuinpaikkansa kaukaa Los Angelesin ja New Yorkin kaltaisista kaupungeista. Stilwell välttelee Hollywoodin glamouria, ja haluaa pitää kiinni yksityisyydestään.

Stilwell nähdään Suomessa 16. kesäkuuta Positively World Tour 2012 -kiertueensa merkeissä. Koirakouluttaja kertoo seminaarissaan positiivisesta voimaannuttamisesta, joka voi ratkaista ongelmat monen koiranomistajan taloudessa. Stilwell voitti vuoden 2009 parhaan koirakouluttajan palkinnon, ja hän on julkaissut uransa aikana myös kaksi aiheesta kertovaa kirjaa.