Tämä upea iPhone-kotelo on Suomessa laiton – voi viedä putkaan

Digi · Stara.fi

Suomessa kaikenlaisten toisten vahingoittamiseen tarkoitettujen esineiden hallussapito on kiellettyä yleisellä paikalla. Tähän joukkoon kuuluvat erityisesti juuri esimerkiksi nyrkkiraudat, joita poliisi joutuukin usein takavarikoimaan. Nyt maailmalla on lanseerattu erikoinen iPhone-kotelo.

Tyylikkään näköistä iPhone-koteloa kannattaa ihastella Suomessa vain kuvista, sillä sen käyttäjä tulee todennäköisesti kiinnittämään nopeasti viranomaisten huomion. Kyseessä on Knuckle Case, eli alumiinista valmistettu nyrkkiraudan muotoinen kotelo, jonka sisään mahtuu iPhone-puhelin.

Tällaisen käyttämisen tuloksena on ainakin kotelon takavarikointi, mutta huonossa tapauksessa myös putkareissu. Tämä siitä huolimatta, että valmistajan mukaan koteloa ei ole tehty aseeksi. Tuotteen käyttäminen muuhun tarkoitukseen kuin puhelimen kotelona katkaisee takuun. Lisäksi valmistaja kertoo, että ainakin Rihanna ja Nicky Hilton ovat hankkineet tuotteen itselleen.