P. Diddyllä ökybileet Cannesissa – supertähdet vieraana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin äskettäin Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Taannoin esimerkiksi hänen lomamatkansa tuli maksamaan 850.000 dollaria.

Parhaillaan Cannesissa juhliva räppäri järjesti eilen illalla huvijahdilleen poikkeuksellisen näyttävät julkkisbileet, joihin osallistui suuri joukko maailman tunnetuimpiin lukeutuvia julkkiksia – tietenkin pääasiassa naisia. Mukana olivat esimerkiksi Kim Kardashian, Paris Hilton, Tara Reid, Rita Ora ja Kelly Brook.

Forbes-talouslehden mukaan P. Diddyn omaisuus on nykyisin noin 441 miljoonaa euroa. Toiseksi sijoittuneen Jay-Z:n omaisuus on 368 miljoonaa euroa. Viime syksynä Diddyn kerrottiin suunnittelevan kuvakirjaa, joka olisi keskittynyt ainoastaan naisten takapuoliin. Sittemmin räppäri lanseerasi oman Sean John Empress -hajuvesimerkkinsä ja kiinnitti laulaja Kelly Rowlandin tuotteensa mainoskasvoksi.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.