Uniikki julkaisee uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen hiphop-tähti Uniikki julkaisee kesäksi uuden levyn. 6. kesäkuuta julkaistava Kiitorata-albumi onkin Uniikin mukaan fiilismusiikkia kesään. Tuotannossa on käytetty paljon sämplejä ja biiseissä laulukertosäkeitä.

Levyllä vierailevat muun muassa Elastinen, Heikki Kuula ja Jannika B. Uniikki kertoo, että hän on saanut inspiraatiota jokapäiväisistä tilanteista, keikoista, tytöistä, ystävistä, arjen onnistumisista ja ongelmista. Albumin ensimmäinen single Paita Pois on saanut hyvän vastaanoton.

– Mielestäni Paita Pois on paras ykkössinkkuni ikinä. Vastaanotto on ollut ihan huikeaa mun fanien suunnalta, mikä on todella ilahduttavaa. Olen todella iloinen nähdessäni, että myös aktiivinen faniporukkani kasvaa vuosi vuodelta, Uniikki kertoo.

Uniikin uudelta albumilta löytyy myös Suomen miesten koripallomaajoukkueelle tuotettu vuoden 2012 EM-karsintojen virallinen kannustuskappale Susijengi 2.0, jonka Uniikki on tehnyt yhdessä Timo Pieni Huijauksen ja Brädin kanssa. Kappaleen on tuottanut Elastinen. Uniikin levyjulkkareita juhlistetaan Sikakiertueella 4. kesäkuuta alkaen. Kiertueella on mukana Timo Pieni Huijaus ja Spekti.

4.6. Helsinki, Baarikärpänen

5.6. Tampere, Fat Lady feat. Elastinen

6.6. Seinäjoki, Ilona

7.6. Jyväskylä, TBA

8.6. Lappeenranta, Ilona

9.6. Lahti, Senssi