Talent-tuomarille härski ehdotus: 1 000 000 dollaria seksistä – turvamies pelasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Näyttelijänäkin tunnettu glamourmalli sai äskettäin erikoisen ehdotuksen, kun ranskalainen liikemies lähestyi häntä Cannesin elokuvafestivaaleilla. Frederic-nimellä tunnettu pohatta tarjosi Brookille miljoonan euron shekkiä, jos nainen viettäisi hänen kanssaan yhden lemmenyön. Nainen kieltäytyi tarjouksesta, jonka jälkeen itsepintainen bisnesmies tarttui hänen käteensä.

Keith Lemon: The Film -elokuvaa markkinoiva kaunotar luuli aluksi kyseessä olevan koomikko Lemonin pilasta, mutta kun mies aneli suureen ääneen Kellyltä lemmenyötä, nainen tajusi hänen olevan tosissaan. Brook kutsui paikalle henkivartijat, jotka saattoivat kiihtyneen miehen pois tähden asuttamasta hotellista, uutisoi Mirror-lehti.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.