Viihdetähti homoskandaalissa: ”Työnsi kätensä hoitajan peräaukkoon”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Siegfried & Roy ovat kaksi saksalais-yhdysvaltalaista viihdyttäjää, jotka tunnetaan pitkäaikaisesta taikashow’staan Las Vegasissa. Esityksen erikoisuutena olivat siinä käytetyt valkoiset tiikerit. Duon esitykset päättyivät Roy Hornin vakavaan onnettomuuteen vuonna 2003.

Viime vuosina mies on viettänyt aikaa kuntoutuksessa. Nyt Hornista on julkaistu video, joka paljastaa miehen ahdistelleen miespuolisia alaisiaan. TMZ-sivusto väittää saaneensa käsiinsä kohtalokkaan videon, jolla kuuluisa viihdyttäjä nähdään tarttumassa työntekijöidensä takamuksiin. Mies myös puristelee alaistensa nännejä.

Sivusto kuvaa videota äärimmäisen härskiksi, sillä siinä mies muun muassa tunkee kätensä miehen peräaukkoon, työntää takamustaan kohti mieshoitajan alapäätä ja koskettelee hoitajien sukuelimiä. Hän myös yrittää pakottaa erään työntekijöistään suutelemaan itseään. Tapauksen jälkeen Hornin kolme miespuolista työntekijää on haastanut viihdyttäjän oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta.

Siegfried & Roy, eli Siegfried Fischbacher ja Roy Horn, aloittivat 1970-luvulla esityksensä Las Vegasissa. Tähdet esiintyivät vuodesta 1990 lähtien The Mirage -hotellissa, ja he solmivat hotellin kanssa elämän mittaisen sopimuksen vuonna 2001. Hornin loukkaantuessa tiikerin puremasta duo kuitenkin lopetti esityksensä. Harva tietää, että poptähti Michael Jackson kuului duon vannoutuneimpiin faneihin, ja sävelsi heille 1980-luvulla tunnuskappaleen Mind is the Magic.