Will.i.am tunnusti käyttävänsä Auto-Tunea: ”En osaa laulaa hyvin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli taannoin otsikoissa kumottuaan huhuja yhtyeen hajoamisesta. Mies kirjoittikin Twitter-blogissaan, ettei yhtye tule hajoamaan koskaan.

Britannian The Voice -kilpailun tähtivalmentajana toimiva mies on nyt tunnustanut nolon totuuden laulunlahjoistaan. Will.i.am kertoo Alan Carr’s Chatty Man -televisio-ohjelmassa, että työstää koko ajan laulutaitojaan. Miehen mukaan ne eivät kuitenkaan ole kummoiset, ja hän joutuukin kompensoimaan lahjojen puutettaan muokkaamalla ääntään Auto-Tune -tietokoneohjelmalla.

– Laulutaidoissani on paljon työstettävää, en osaa laulaa hyvin. Tietokoneen avulla voin toteuttaa monia ideoitani omaan nopeaan tahtiini. Auto-Tune -ohjelman avulla voin laulaa itse, eikä minun tarvitse pyytää laulajaa tekemään työtä puolestani, kertoo Will.i.am haastattelussa.

The Black Eyed Peas -yhtyeen tähti Will.i.am joutui taannoin rikoksen uhriksi, kun hänen Bentley-autoonsa murtauduttiin. Lopulta superähti teki itse poliisin työn ja paikallisti automurron tekijät, jotka olivat vieneet myös artistin iPadin, joka oli varustettu seurantaohjelmalla.