Wilmer Valderrama oikeuteen kotibileiden takia – naapurit raivoissaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

70’s Show -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut näyttelijä Wilmer Valderrama tunnetaan myös elokuvarooleistaan. Tähti joutui taannoin julkisuudessa huomion kohteeksi erottuaan itseään paljon nuoremmasta tyttöystävästä, Demi Lovatosta.

Nyt Wilmer Valderrama on joutunut ongelmiin naapurinsa kanssa. Tähden naapuri Baruch Eichenbaum haastoi miehen oikeuteen metelöinnin vuoksi. Naapurin mukaan Valderrama on jo vuosia järjestänyt Los Angelesin kodissaan läpi yön jatkuvia äänekkäitä juhlia, eikä ole luopunut huonosta tavastaan lukuisten valitusten jälkeen.

Bilettämisen lisäksi Eichenbaumia haittaa Valderraman koiran haukkuminen. Naapuri kertoo lähettäneensä seitsemän valituskirjettä tähdelle, jonka lisäksi hän on yrittänyt tavoittaa miestä puhelimen välityksellä. Eichenbaum vaatii haasteessaan näyttelijältä rahallisia korvauksia unettomista öistään, uutisoi TMZ-sivusto.

Valderrama on näytellyt kuuluisan 70’s Show -televisiosarjan jälkeen muun muassa elokuvissa Larry Crowne ja From Prada to Nada. Hän myös juonsi Yo Momma -nimistä televisiosarjaa. Näyttelijä seurustelee tällä hetkellä Hollywood-kaunotar Minka Kellyn kanssa. Valderrama on äskettäin nähty LMFAO-yhtyeen Sexy and I Know It -musiikkivideolla. Hän julkaisi oman The Way I Fiesta -musiikkikappaleen vuonna 2011.