Räppäri vonkaa Kimiä vaimokseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen. Räppäri Kanye Westin kanssa nykyisin seurusteleva Kardashian on nyt joutunut häähuhujen keskiöön.

Koripalloilija Kris Humpriesista erottuaan kurvikaunotar kertoi julkisuudessa katuvansa nopeaa avioitumistaan. Tähti väitti tuolloin kivenkovaa, ettei suunnittele uutta avioliittoa lähiaikoina. Häähuhut ovat kuitenkin lähteneet jo liikkeelle, kun räppäri Kanye Westin kerrotaan vonkaavan Kimia alituiseen vaimokseen.

– Kim ei ole rohkaissut Kanyeta kosimaan, mutta mies on sanonut moneen kertaan haluavansa mennä hänen kanssaan naimisiin. Kanye on kosinut Kimiä useammin kuin kerran. West olisi valmis avioliittoon, jos nainen vain vastaisi myöntävästi, kertoo sisäpiirin lähde OK! Weekly! -sivustolle.

Lähteen mukaan West uskoo, että kurvikaunotar vastaa ennen pitkää myöntävästi, jos hän vain jaksaa sinnikkäästi kosia naista. Räppärin kerrotaan laskeutuneen kosinnassaan jopa yhden polven varaan tässä kuussa Los Angelesissa. Julkisuudessa tähtien suhdetta kuitenkin epäillään kulissiksi, koska he ovat olleet pitkään ystäviä. Viihdemaailma yllättyi jokin aika sitten, kun yhtäkkiä Kim suhtautuikin Kanyeen vakavasti otettavana mieskandidaattina.

31-vuotias Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.