David Hasselhoff hehkuttaa Duudsoneita – tällaista menoa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset hurjapäät, Duudsonit, osallistuivat viime vuonna Gumball 3000 -autotapahtumaan hyvällä menestyksellä. Vauhdikkaat sankarit veivät nimittäin koko kisan voiton, jota he ovatkin parhaillaan Yhdysvalloissa puolustamassa titteliään ajamalla koko maan halki Baywatch-hengessä.

Tempauksessa on tuttuun tapaan mukana suuri joukko tunnettuja viihdetähtiä, joiden joukossa on myös Ritari Ässä ja Baywatch -hittisarjoista tuttu David Hasselhoff. Mies näyttääkin tykästyneen Duudsoneihin, sillä hän hehkuttaa parhaillaan mikroblogissaan suomalaisia supertähtiä.

– Kolme keltaista apinaa ja oudon näköinen Pamela Anderson -kopio jyräsivät minut! David Hasselhoff päivitteli Duudsoneita Twitterissä ja julkaisi lisäksi valokuvan tiimistä.