Kim Kardashian ei pidä kurveistaan: ”Haluan olla yhtä laiha kuin supermalli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seuratuimpiin julkkiksiin nykyisin lukeutuva Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi kotipornovideostaan, mutta on sittemmin onnistunut saavuttamaan valtavan omaisuuden ja suuren julkkisstatuksen. ZOO-lehden lukijat nimesivät realitytähden aiemmin tässä kuussa universumin kuumimmaksi naiseksi.

Nyt kurvikkaasta vartalostaan suitsutusta saava Kim Kardashian kertoi haaveilevansa painonpudotuksesta. Realitytähti nimittäin haluaisi olla yhtä laiha kuin supermalli. Kaunottaren mukaan hän on hyväksynyt muhkeat muotonsa, mutta hän toivoisi olevansa huomattavasti hoikempi.

– Jos saisin valita, niin haluaisin yhtä laihan vartalon kuin supermallilla. Edes päiväksi, Kim Kardashian kertoi Female First -sivuston mukaan.

Neitokaisen mukaan hän ei ole täysin tyytyväinen vartaloonsa, sillä hän ei esimerkiksi pidä lainkaan reisistään. Kimin mukaan hän ei sulaudu Hollywoodin laihojen julkkistähtien joukkoon. Hän kertoi tuntevansa olonsa silloin tällöin epävarmaksi painonsa takia.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.