Sarah M poseerannut jo 5 000 kuvassa julkkisten kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Eturivin julkkistähdet ovat tottuneet ympärillään pyöriviin faneihin, jotka haluavat yhteiskuvia idoliensa kanssa. Vain muutamat fanit ovat kuitenkin onnekkaita, sillä supertähdillä ei ole aikaa poseerata kaikkien ihailijoidensa kanssa.

Nyt Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva teinityttö on noussut kuuluisuuteen, kun hän on saanut ikuistettua peräti 5.000 yhteiskuvaa eri julkkistähtien kanssa. Sarah M -niminen teinityttö on nimittäin käyttänyt vapaa-aikansa julkkisten bongaamiseen, ja tehtäväänsä omistautunut fani onkin ollut varsin onnekas. Hänen Twitter-tilillään on jo lähes 37.000 seuraajaa. Kuvia voi katsella neitokaisen Flickr-kuvablogista tästä.

16-vuotias tyttö on päässyt yhteiskuvaan muun muuassa One Direction -yhtyeen popparin Harry Stylesin ja teinisensaatio Justin Bieberin kanssa. Teinityttö on poseerannut myös muun muuassa Kim Kardashianin, Angelina Jolien, Miley Cyruksen, Ashton Kutcherin, Jessie J:n, Julia Robertsin ja Lindsay Lohanin kanssa.