Britney Spears tiukalle dieetille ja treenikuurille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella nähtiin draamaa jo heti ensimmäisissä koelauluissa, kun Britney Spears suuttui kilpailijan epäonnistuneesta Hold It Against Me -hittibiisin versiosta.

Spearsin ulkomuoto herätti paljon kiinnostusta uuden X Factor -tuotantokauden alussa. Tähti sai jojoilevan painonsa kuriin ennen kilpailua tiukalla dieetillä ja treenikuurilla. Lähteiden mukaan Spears pitää dieettiään yllä myös X Factor-kilpailun kuvauksissa, koska ei halua lihoa.

Kuva: Splash

– Britney on ollut erikoisdieetillä ja noudattanut tiukkaa treeniohjelmaa. Hän treenasi pari tuntia päivässä ennen kilpailun alkua. Britney on vähentänyt hiilihydraattien syömistä ja korvannut ateriat mehujuomilla, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Lukuisia maailmanlaajuisesti erittäin menestyneitä hittilevyjä julkaisseen Britneyn tiedetään saavan tuomaripestistään peräti 15 miljoonan dollarin palkkion. The X Factor -laulukilpailu suunniteltiin Britanniassa alun perin Pop Idol -ohjelman tilalle. Sittemmin suosittu televisio-ohjelma on levinnyt ympäri maailman. Suomen version voittajaksi valittiin vuonna 2010 Elias Hämäläinen. Yhdysvaltojen ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi taas kruunattiin 19-vuotias Melanie Amaro.