Näyttelijäkomistus jumiutui hissiin – perui järkyttyneenä kaikki haastattelunsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kriitikoiden ylistämä brittiläinen näyttelijä Clive Owen on saavuttanut viime vuosina kuuluisuutta myös Hollywoodissa. Mies nähdään tänä vuonna elokuvissa Shadow Dancer ja Hemingway & Gellhorn.

Nyt näyttelijäkomistus on joutunut tukalaan tilanteeseen markkinoidessaan tulevaa Hemingway & Gellhorn -elokuvaansa Hollywood-kaunotar Nicole Kidmanin kanssa. Owen jäi ranskalaisessa elokuvatapahtumassa jumiin erään hotellin hissiin.

Kaksi ihmistä pyörtyi täydessä hississä, ennen kuin ihmisjoukko pääsi vapaaksi. Tähti peruutti lopulta tapauksen vuoksi kaikki haastattelunsa, jotta hän voisi lohduttaa järkyttyneitä lapsiaan.

– En olisi pystynyt käymään läpi samaa lasteni kanssa. Miten kauheaa, kommentoi näyttelijäkollega Nicole Kidman tapausta The Sun -sivustolle.

Owen meni naimisiin Sarah-Jane Fentonin kanssa vuonna 1995. Pariskunnalla on kaksi lasta, Hannah ja Eve. Tähden kuuluisimpiin rooleihin lukeutuvat Kuningas Arthur, Sin City, Inside Man ja The International. Owenin sanotaan saaneen roolitarjouksen Casino Royale -elokuvan James Bond -roolista, mutta myöhemmin rooliin valittiin kuitenkin Daniel Craig.