Poliisi murtautui naapurin kotiin lukuisia kertoja – uskomaton syy!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisotsikoissa on nähty viime kuukausina lukuisia tapauksia, joissa poliisit ovat joutuneet käsirautoihin laittomien toimiensa takia. Nyt eräs amerikkalainen poliisimies on pidätetty, kun hän käytti naapurinsa myynnissä olevaa taloa kuukausien ajan pesulana.

Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuva Jason Rocco nimittäin pesi vaatteitaan salaa naapurinsa kodissa. Omakotitaloaan myynyt naapuri ihmetteli suuria vesilaskujaan ja kävi eräänä päivänä katsomassa tyhjillään olevaa kotiaan. Naapuri kertoi poliiseille kuivausrumpunsa olleen päällä, kun hän kävi kotonaan. Naapuri löysi pesutuvastaan kasapäin vaatteita, kuten poliisien ja merivoimien t-paitoja.

Avalonin kaupungin poliisi kuulusteli Jason Roccoa, joka jäi kiinni yksityisalueelle tunkeutumisesta. Poliisimiehen mukaan hän käytti naapurinsa pyykinpesulaitteita, koska hänen täytyi pestä likaisia vaatteitaan. Mies kulki naapurinsa kotiin takaovesta. Rikkomuksista syytetty mies väitti kuulusteluissa, että hänen naapurinsa kodin takaovi oli jo valmiiksi rikottu, WPXI-televisiokanava uutisoi.