Alaston juoppo yritti teinitähden hotellihuoneeseen – tietenkin Ruotsissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Yhtyeen suomalaiset fanit järjestivät äskettäin näyttävän flash mobin Helsingissä yhtyeen saamiseksi Suomeen.

Äskettäin bändin jäsenen Liam Paynen uutisoitiin törmänneen yli-innokkaaseen naispuoliseen faniin kuntosalin pukuhuoneessa. One Directionin yllättävät tilanteet eivät kuitenkaan päättyneet tähän, sillä yhtyeen Louis Tomlinson on nyt päässyt otsikoihin alastoman miehen kanssa tapahtuneen kohtaamisen takia. The Sun -lehden mukaan vaatteitta kulkenut humalainen mieshenkilö oli yrittänyt päästä Tomlinsonin huoneeseen tukholmalaisessa hotellissa viideltä aamuyöllä.

– Louis kuuli äänet koska hän ei pystynyt nukkumaan kunnolla jetlagin takia, ja hän luuli aluksi kyseessä olevan toinen turvamiesten ohi livahtanut fani, lehden lähde kertoo tapahtuneesta.

Innokkaan fanin sijaan kyseessä oli kuitenkin tuiki tavallinen humalainen, joka erehtyi luulemaan poplaulajan huonetta vessaksi. Huomattuaan miehen huoneensa ovisilmästä Tomlinson hälytti paikalle turvamiehet, jotka hoitivat tilanteen. Lähteiden mukaan alaston mies ei ollut edes majoittautunut kyseiseen hotelliin.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.