Laulajatähti väittää: ”Chris Brown on kaappihomo”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu laulajatähti Chris Brown esitti aiemmin tässä kuussa Billboard-palkintogaalan lavalla Turn Up The Music -hittikappaleensa. Huulisynkattu esitys ei vakuuttanut muun muuassa poplaulaja Pinkiä, joka julkaisi Chris Brownia sivaltavan kommentin Twitter-blogissaan esiintymisen jälkeen.

Nyt amerikkalainen laulaja-näyttelijä Raz-B on noussut otsikoihin The Boy’s Life -elämäkertansa sisältämän hurjan väitteen merkeissä. Raz-B, oikealta nimeltään De’Mario Monte Thornton, nimittäin väittää elämäkerrassaan Chris Brownin olevan homoseksuaali.

Homoväitteestä raivostunut Chris Brown on nyt uhannut haastaa laulajan oikeuteen. Brownin mukaan Raz-B:n väite on kunnianloukkaus häntä kohtaan. R&B-tähti purkasi raivoaan Twitter-blogissaan ja julkaisi vihamielisen tekstin lähes kymmenen miljoonan seuraajansa nähtäville.

– Valehteleminen on kunnianloukkaus. Jos syötät paskaa ihmisille minusta, niin aijon vetää sinut ja kirjasi alas. RAZ B! Jumalan siunausta… Lakimieheni hoitavat asiaa parhaillaan, Chris Brown kirjoitti Twitter-blogissaan.

Raz-B kertoo elämäkerrassaaan muun muuassa olevansa tyytyväinen siihen, ettei hän kärsi samanlaisista päihderiippuvuuksista kuten Chris Brown. Lisäksi laulajan mukaan naisia lyövistä miehistä suurin osa salailee homoseksuaalisuuttaan. Raz-B kirjoittaa kirjassaan Brownin lukeutuvan kyseisiin miehiin. Brown pahoinpiteli vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon.

Chris Brown julkaisee tänä vuonna Fortune-albumin. Laulajan mukaan tähden viides studioalbumi tulee olemaan jatko-osa menestyneelle F.A.M.E-albumille. Brown duetoi tulevalla albumillaan muun muuassa Will.I.Am:in, David Guettan ja Asher Rothin kanssa. Dupstep-kappaleitakin sisältävä albumi julkaistaan 29. kesäkuuta.