Blockfest kasvatti jälleen ohjelmatarjontaansa – Petri Nygård mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Ratinanniemessä 17.-18. elokuuta järjestettävä hiphop-festivaali Blockfest on jälleen kasvattanut ohjelmatarjontaansa. Perjantain ohjelmistoon tulee uutena lisäyksenä Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva ja vahvasti mielipiteitä jakava Petri Nygård.

Ilmiöksi muodostuneen Lielahden pojan tuorein julkaisu Mun mielestä lähestyy myynneillään kultalevyrajaa keikkojen ollessa huippusuosittuja. Samana päivänä lavalle nousee uudella 931-albumilla lähes 11 vuoden levytystauon jälkeen paluun tekevä Flegmaatikot. Kolmikon uusi materiaali edustaa äänimaailmaltaan hiphopin kultaista aikakautta. Ryhmä kuvaileekin tulevaa levyään “ysäreimmäksi Suomessa tehdyksi hiphop-albumiksi”.

Lauantaille on vahvistettu uusi kokoonpano nimeltä Supreme Team, jonka muodostavat Kalle Kinos ja SP. Kaksikon molemmat osapuolet ovat vaikuttaneet jo pitkään suomalaisen hiphopin parissa. Yhdessä he tekevät Supreme Team -nimen alla astetta funkimpaa rap-musiikkia haikailematta menneitä aikoja ja seuraamatta orjallisesti nykytrendejä. Toisena uutena kiinnityksenä lauantaille on tiedossa Majuri. Aiemmin nimeä Majakka käyttänyt artisti tunnetaan parhaiten veitsenterävistä punchline-räpeistään ja ennen kaikkea värikkäästä luonteestaan. Liput Lippupisteestä ja Tiketistä.