Britney Spearsin siskolla upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spearsin pikkusisko Jamie Lynn perui vuonna 2009 häänsä lapsensa isän Casey Aldridgen kanssa, ja pian pariskunta ilmoitti suhteensa päättymisestä. 16-vuotiaana esikoisensa Maddie Briannin saanut teiniäiti on sittemmin ollut harvakseltaan viihdelehtien otsikoissa.

Kuva: Twitter

Nyt 21-vuotias Jamie Lynn Spears on julkaissut Twitter-blogissaan bikinikuviaan. Vaalea neitokainen nähdään kuvissa uima-altaalla neljävuotiaan Maddie-tyttärensä kanssa. Poptähden vartalo on kuvien perusteella timmissä kunnossa, sillä Jamie Lynnin vatsanseutu on kadehdittavan litteä.

Kuva: Twitter

Jamie Lynn Spears tuli tunnetuksi jo lapsena isosiskonsa menestyksen myötä. Sittemmin hän on kuitenkin tehnyt myös omaa uraansa julkisuudessa juontamalla lastenohjelmia Nickelodeon-televisiokanavalla ja näyttelemällä Zoey 101 -televisiosarjassa. Tähti esiintyi myös Britneyn tähdittämässä Crossroads-elokuvassa vuonna 2002. Viime vuosina neitokainen on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään.