Michael Bublen vaimo on huippuseksikäs alusvaatemalli

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on noussut suureen suosioon ympäri maailmaa. Viime vuonna hän vei vihille argentiinalaisen mallin ja näyttelijättären Luisana Lopilaton. Pariskunta tapasi vuonna 2008 Bublen konsertin jatkobileissä Buenos Airesissa.

Nyt 25-vuotias Luisana Lopilato poseeraa Ultimo-alusvaatemerkin mainoskuvissa. Vaalea kaunotar saa ihailevia katseita muiltakin kuin aviomieheltään, sillä mallin vartalo on huippukunnossa. Kuvissa neitokaisen yllä nähdään muun muuassa läpinänäkyvä alusasu. Katso kuvat tästä.

Luisana Lopilato paljasti taannoin, ettei hän ole vielä valmis perustamaan perhettä aviomiehensä kanssa. Juhlimista rakastava mallikaunotar nimittäin haluaa pitää vielä vain hauskaa. 36-vuotiaan Michael Bublen taas tiedetään haluavan jo pian jälkikasvua.

Debyyttilevynsä julkaisun jälkeen Michael Bublen suosio on vain kasvanut. Laulajatähden vaimo esiintyy muun muuassa hänen Haven’t Met You Yet -kappaleensa musiikkivideolla. Michael Buble on aiemmin seurustellut näyttelijätär Emily Bluntin kanssa. Pariskunta seurusteli kolmen vuoden ajan. Kanadalaistähden Everything-hittikappale on omistettu Emily Bluntille.