Tanssi peppu pieneksi FOX-kanavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuussa 2012 FOX-kanavalla nähdään kotimainen versio kansainvälisestä Dance Your Ass Off -menestysformaatista nimellä Tanssi peppu pieneksi. Ohjelman juontaa entinen Miss Suomi Lola Wallinkoski.

Kilpailijoiden haku käynnistyy tänään 31. toukokuuta kanavan verkkosivuilla osoitteessa www.foxtv.fi. Wallinkosken mukaan ohjelmassa pääsee pudottamaan painoa tanssin hurmoksessa.

– Tämän ohjelman piti ehdottomasti tulla Suomeen, koska siinä yhdistyvät hyvin kaksi mahtavaa asiaa. Ihmiset pääsevät pitämään huolta omasta terveydestään ja pudottamaan painoaan sekä samalla nauttimaan tanssin ilosta, Lola kertoo.

Ohjelmaan valitaan yhdeksän kilpailijaa, jotka ottavat toisistaan mittaa visuaalisesti näyttävien koreografioiden parissa. Lisäksi viikoittaiset punnitukset tuovat pisteitä eniten painoaan pudottaneille kisaajille.