Kalajoen Juhannuksen ohjelma kasvoi kotimaisilla tähdillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Suomen suosituimmista juhannusfestivaaleista, Kalajoen Juhannus, on saanut tulevan tapahtumansa ohjelman valmiiksi. Ulkomaisista tähdistä lavalle nousevat dancetähdet Günther, Captain Jack ja Italobrothers.

Tänään tapahtuma ilmoitti kiinnittäneensä lisää esiintyjiä, ja samalla esiintyjälistaan tulivat Chisu, Retropop, Haloo Helsinki!, Lord Est, Juno, Daco Junior, Uniikki, Kuningasidea, Finnish Hockey Mafia sekä räppärit Mikael Gabriel, Timo Pieni Huijaus, Wasa Connection, Jyrise ja Veljenpojat.

Kotimaisista Kalajoella esiintyvät lisäksi jo aiemmin ilmoitetut Klamydia, Popeda, Michael Monroe, Petri Nygård, Fintelligens, JVG, Cheek ja Movetron feat. Vaida. DJ-seteistä vastaavat Jan Van Baas, DJ Ice K ja Disco Idiots.