Mitä Mila Kunisille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70′s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on noussut viime vuosina Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet on nimittäin nähty useissa suuren budjetin elokuvassa. Mila Kunis joutui aiemmin tänä vuonna erään innokkaan miesfanin ahdistelun kohteeksi.

Nyt 28-vuotiaan Mila Kunisin uutisoitiin keränneen vartaloonsa useita lisäkiloja Blood Ties -elokuvaansa varten. Näyttelijä Clive Owenin kanssa elokuvaa kuvaava näyttelijäkaunotar onkin nykyään totuttua tuhdimmassa kunnossa. Kunis näyttelee 1970-luvulle sijoittuvassa elokuvassa autokorjaajaa.

Mila Kunis paljasti taannoin haastattelussa, että hän oli pudottanut painonsa 43 kiloon Black Swan -elokuvaansa varten. Balettitanssijaa elokuvassa näytellyt tähti kertoi laihdutuksen olleen rajua, sillä hän sai syödä muun muuassa vain puuroa ja salaattia. Kunisin mukaan hän kadotti painonpudotuksen myötä kaikkia muotonsa.

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis erosi viime vuonna Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään Kunisin väitetään deittailevan 70′s Show -vastanäyttelijäänsä Ashton Kutcheria. Pari on nähty muun muassa viettämässä intiimiä lomaa yhdessä. Näyttelijätär on kiistänyt romanssihuhut.