Poliisikin tyrmistyi: Nainen murtautui koteihin…. siivotakseen ne!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kotisiivous on nykyisin hyvin yleistä etenkin vanhempien ihmisten keskuudessa. Moni palkkaa kotiinsa kotisiivojan, joka huolehtii esimerkiksi imuroinnista ja pyykkien pesusta. Nyt Yhdysvaltojen Ohiossa on pidätetty eräs nainen, joka yritti tienata rahaa laittomin toimin.

Westlaken kaupungissa asuva Susan Warren nimittäin murtautui erääseen taloon, siivosi sen putipuhtaaksi ja jätti perheelle laskun siivoustöistään. 53-vuotias nainen oli muun muuassa pessyt astiat, pyyhkinyt pölyt ja imuroinut talon lattiat. Siivoustyön tehtyään hän jätti pöydälle 75 dollarin, eli noin 63 euron laskun.

Perheen 18-vuotias tytär oli herännyt aamulla ja ihmetellyt, kuinka siisti heidän kotinsa oli. Tytär oli nähnyt laskun pöydällä, joten hän uskoi vanhempiensa tilanneen kotisiivoojan. Vanhemmat kertoivat tyttärelleen töistä kotiin palattuaan, etteivät he olleet tilanneet kotisiivoojaa.

Perheen Sherry-äiti soitti laskussa olevaan numeroon ja sai yhteyden heidän kotinsa siivonneeseen naiseen. Äiti kysyi naiselta, oli joku siivousfirma lähettänyt hänet vahingossa väärään taloon. Susan Warren kertoi yöllisestä siivousurakastaan, minkä jälkeen perheenäiti ilmoitti naisen toimista poliisille. Poliisin uskotaan langettavan naiselle syytteen yksityisalueelle tunkeutumisesta, WKYC-televisiokanava uutisoi.