Nainen, tiesitkö että nämä asiat mies salaa sinulta

Lifestyle · Neea Jokinen

Yleisen olettamuksen mukaan miehet eivät puhu yhtä avoimesti syvimmistä tunteistaan kuin naiset. Juron miehen kanssa parisuhteessa olevat naiset voivatkin usein turhautua, kun mies ei halua esimerkiksi paljastaa todellisia tuntemuksiaan.

Nyt Women’s Health -sivusto on julkaissut listan asioita, joita miehet salailevat naisilta. Sivuston mukaan mies ei muun muuassa paljasta koskaan naiselle pitävänsä tyttömäisistä jutuista, kuten seuranhakuohjelmista tai neitimäisistä drinkeistä. Kaksilahkeinen ei myöskään tuo esille naisen kuullen sitä, että hän pitää masturbointia hauskana puuhana.

Mies ei yleensä paljasta naiselle, jos hänen luonteenpiirteisiin kuuluu itserakkaus. Myös miehillä on välillä huonoja päiviä, jolloin he saattavat olla pettyneitä esimerkiksi ulkonäköönsä, raha-asioihinsa tai älykkyyteensä. Mies ei kuitenkaan puhu epätoivostaan naiselle, sillä hän ei halua vaikuttaa heikolta.

Riitatilanteeseen naisensa kanssa ajautuva mies voi joskus toivoa, että hänen kumppaninsa osaisi tapella kuin mies. Sivuston mukaan miehet kuitenkin salailevat haavettaan, jossa he saisivat taistella kumppaninsa kanssa nyrkkeilykehässä kuin miehet. Lisäksi moni mies haluaisi välillä vaihtaa rooleja naisensa kanssa. Miehet nimittäin haaveilevat siitä, että naiset tarjoaisivat heille esimerkiksi drinkkejä tai tekisivät aloitteen seksissä.

Jotkut miehet eivät taas paljasta naiselleen sitä, että he haluaisivat välillä omaa aikaa. Sivuston mukaan miehet tarvitsevat aikaa esimerkiksi kavereidensa kanssa hengailuun ja urheilun katsomiseen. Moni mies pitää kuitenkin haaveensa sisällään, eikä kerro sitä kumppanilleen. Kaksilahkeisille rakkaudentunnustukset voivat olla vaikeita, joten he pitävät ne omana tietonaan ja näyttävät rakkautensa naista kohtaan esimerkiksi teoilla.