Puutarhatontuista tuli verenhimoisia zombeja – ottaisitko tällaisia kotipihallesi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tällä viikolla maailmalla on ihmetelty tosielämän zombie-tapausta, kun Yhdysvalloissa ammuttiin miestä, joka söi toisen miehen kasvoja. Tapaus on nostanut elokuvista tutut zombiet taas otsikoihin monessa mielessä.

Nyt verkossa on julkaistu hauska kuvasarja puutarhatontuista, jotka näyttävät karmivilta lihansyöjä-zombeilta. Chris Stever ja Jane DeRosan suunnittelemat gnombie-patsaat ovat myynnissä Etsy-verkkokaupassa. Erikoisten puutarhatonttujen hinnat pyörivät noin 40 euron paikkeilla.

Kuva: TheGnombies.com

– Jotain pahaa on tapahtunut puutarhassa. Onnelliset puutarhatontut muuttuivat lihansyöjä-zombeiksi mystisen viruksen takia. Vain muutamat ovat selviytyneet ja he yrittävät pysyä epätoivoisesti hengissä, puutarhatonttu-kokoelmaa kuvailtiin Etsy-verkkokaupassa.

Kuva: TheGnombies.com