Teinipoppari Tuuli tulkitsee Adelea

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinisensaatiot ovat viime aikoina saavuttaneet julkisuutta Suomessa. Jokin aika sitten kuuluisuuteen nousi teinitähti Robin, jonka Frontside Ollie-kappale levisi verkossa erittäin nopeasti ja saavutti pian kaksi miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Äskettäin Robin sai naispuolisen kilpailijan.

13-vuotiaasta espoolaisesta Tuulista povataan samanlaista menestystarinaa. Teinitytön Salaisuudet-video julkaistiin juuri YouTubessa, ja se sai paljon huomiota suomalaisessa mediassa. Nyt neitokainen on tehnyt oman versionsa Adelen kuuluisasta Someone Like You -kappaleesta. Päihittääkö Tuuli alkuperäisen version?

Tuulilla on kotonaan pieni studio ja PA-laitteet, joiden avulla hän harjoittelee esiintymistä ja laulamista. Tuulin harrastuksiin kuuluvat myös pianonsoitto, showtanssi, musiikkiteatteri ja uinti. Tulevan albumin Kotibileet-kappaleella vierailee Puhuva Kone. Robin on Universal Musicin listoilla ja Tuuli puolestaan Warner Musicin.