83-vuotias seksiguru: ”Alkoholi parantaa seksuaalista nautintoa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien terveysasiantuntijoiden mukaan seksi ja alkoholi eivät ole hyvä yhdistelmä keskenään. Nyt kuitenkin eräs 83-vuotias seksiguru puhuu elämänkokemuksensa tuomalla varmuudella ja väittää asian olevan toisin.

Ruth Westheimer -niminen seksiasiantuntija on nyt lanseerannut oman viininsä, jolla toivoo pariskuntien saavan vipinää makuuhuoneeseen. Seksigurun mukaan pieni määrä alkoholia toimii hyvänä kiihottimena seksiasioihin ryhdyttäessä. Tohtori Ruth uskookin, että hänen kuvallaan varustettu Vin d’Amour -niminen viini voi auttaa pariskuntia rentoutumaan.

– Ideani on, että oikea määrä alkoholia herättää aistisi ja kiihottaa sinua. Alkoholi parantaa seksuaalista nautintoa, kunhan sitä ei juo liikaa. Jos nainen juo liikaa, hän nukahtaa, ja mies ei yleensä pysty suoriutumaan yhdynnästä kunnialla, kertoo Ruth Westheimer New York Post -sivustolle.

Perinteinen viinipullo sisältää yleensä 13 prosenttia alkoholia. Seksigurun lanseeraamassa viinissä prosentteja on vain minimaaliset kuusi, koska naisen mielestä pienempikin alkoholimäärä riittää aistillisen tilan saavuttamiseen. Naisen mielestä hyvän seksuaalisen kokemuksen takaa parin välinen toimiva kommunikaatio, jota voi virittää viinin voimin.

Seksiguru myöntää, ettei humalatilasta ole seksisuorituksessa mitään hyötyä. Hänen mukaansa humalainen ihminen ei ole hyvä rakastaja. Saksassa syntyneen Westheimerin mukaan kukaan ei halua harrastaa seksiä ihmisen kanssa, joka oksentelee ja herää krapulassa.