Tätä tyylikkäämmin ei hattaraa voi tehdä – tästä voisi ottaa Suomessa mallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hattara on kesäinen lasten suosikkiherkku, jota tarjoillaan muun muassa tivoleissa ja huvipuistoissa. Nyt eräässä verkkovideossa näytetään taidokas hattarantekijä, joka valmistaa ihaileville lapsille syötäviä taideteoksia omintakeisella tyylillään.

Videolla mies tekee erikoisen muotoisia hattaroita Michael Jacksonin They Don’t Care About Us -kappaleen soidessa taustalla. Hattarantekijä tanssii Jacksonin koreografiaa ja valmistaa siinä sivussa muun muassa eläimen pään muotoisia hattaroita. Mies tekee lisäksi hattaramassalla lapsia ilahduttavia temppuja.

Mies vaikuttaa olevan verkkovideolla ”liekeissä” idolinsa musiikista, ja heiluttaa hattaran teossa käyttämäänsä keppiä tahtipuikon tavoin. Hattarantekijä nähdään idolilleen tyypillisessä tilanteessa lasten ympäröimänä. Eräs videon katsoja onkin kommentoinut, miten lapset, ilmainen karkki ja Michael Jacksonin tanssiliikkeet tuovat elähdyttäviä muistoja mieleen poptähden menneisyydestä.